SISÄISTÄ TYÖSI.
ULKOISTA KAIKKI MUU.

Ja keskity siihen, minkä osaat parhaiten.

Tainaniemela.fi

Tainaniemela.fi on täyden palvelun tilitoimisto, jolle voit ulkoistaa yrityksesi koko taloushallinnon. Osaava henkilökuntamme palvelee sinua nopeasti ja moderneimpia työkaluja hyödyntäen. Pitkä kokemuksemme yhteistyöstä erilaisten yritysten ja toimialojen kanssa auttaa meitä räätälöimään juuri sinun yrityksellesi parhaan ja kokonaisedullisen palveluratkaisun.

Ammattitaitoista palvelua

Toimintatapamme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan perusteelliseen ymmärtämiseen ja hyvään palveluun. Kehitämme asiakkaidemme taloushallintoa jatkuvasti tukemaan liiketoimintaa. Pidämme periaatteenamme, että palvelemme asiakastamme, emme ulkoisia sidosryhmiä. Asiakkaidemme kanssa sovitaan mitä tehdään, ja sen jälkeen teemme niin kuin on sovittu reippaalla tahdilla, reilulla meiningillä ja oikealla asenteella.

Yli 25 vuoden kokemuksella

Osaava ja jatkuvasti kouluttautuva henkilökuntamme on yrityksemme perusta. Toimistomme palveluksessa on 12 alan ammattilaista, joista 5 on suorittanut KLT-tutkinnon. Asiakkaissamme on kaiken kokoisia, eri yritysmuotoisia yrityksiä eri toimialoilta. Toimistomme on yksi alueemme suurimmista ja meillä on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnon kokonaisvaltaisista työtehtävistä.